Me @gjyshin si i ke punt?Normale Dashni un idet e ndjenjat i kam te qarta qe ne start .![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me @gjyshin si i ke punt?Normale Dashni un idet e ndjenjat i kam te qarta qe ne start .![]()
E kisha me motren tjeter se ty st ekamPash mos ka dicka me ngren jam unt bre
Tjaa grij surratin kur flett kshuuu mooooooo ???Normale Dashni un idet e ndjenjat i kam te qarta qe ne start .![]()
Ne rrug te ndara ? kushdo ne fait te tij ?Me @gjyshin si i ke punt?
Ca mke mua mthuaj nvesh pak☺E kisha me motren tjeter se ty st ekam
Moter un ?
Ça pate re qypo ? ??Tjaa grij surratin kur flett kshuuu mooooooo ???
Tkom goc teze me non tjeter ???Ca mke mua mthuaj nvesh pak☺
??Tkom goc teze me non tjeter ???
Iiiiiii mu mthe qyp ti ?? Kaq inot mke mor ????Ça pate re qypo ? ??
Normale shumë . Mke lendu . ?Iiiiiii mu mthe qyp ti ?? Kaq inot mke mor ????
Hahahahahhajahajhaa po di un ca tkam ri ... gru ste kam iher per ket tjesh e sigurt ???
Sa mallkime haj ndit un ??Normale shumë . Mke lendu . ?
Hajt besoju ktyre tani,kok lesha kok pa lesha mend pershesha pzHahahahahhajahajhaa po di un ca tkam ri ... gru ste kam iher per ket tjesh e sigurt ???
Po ca gruje miii ... i dor ma dhe mu i dor ja le atij tjetrrit per siguri se mos ju kthete menja .. yttttt dhe na akuzoni neve per tradhtiii jazeeekkkkkkHajt besoju ktyre tani,kok lesha kok pa lesha mend pershesha pz
Ky eshte e ka qen gabimi jot se lendon qellimisht. Un sdi qysh te flas akoma ty . ?Sa mallkime haj ndit un ????
??
Mrujt zoti ??? un nuk lendoj qellimisht ta dish ?
Mthuj zemra se tash e kam bur jave e regulloj un,ca tka merzit ki pisi keq aKy eshte e ka qen gabimi jot se lendon qellimisht. Un sdi qysh te flas akoma ty . ?
E ke burr kte ti?Mthuj zemra se tash e kam bur jave e regulloj un,ca tka merzit ki pisi keq a
Prittt iher prit se ste kam pranu alaa ???Mthuj zemra se tash e kam bur jave e regulloj un,ca tka merzit ki pisi keq a