I kam vene te rinj ??su kam nxjer qefin akomake hall se thyn dhomet ti gagahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kam vene te rinj ??su kam nxjer qefin akomake hall se thyn dhomet ti gagahah
Hani mçeftas ju ???Une skam nisur te ha akoma...ti thua mos u ngopsh....???
???? qyqar hooo ha te ha po jo lajthiNgaqe keni kto mendime djallzore per ne kemi mbetur keshtu si qyqar vetem ??
Asnjehere...??Hani mçeftas ju ???
gahahahahahahahahahahah lot I ke te virgjer gahahahahahhaI kam vene te rinj ??su kam nxjer qefin akoma
Më mir lezb??? se, lëre spo e them??????E kisha per prurje cunash une se u bet lezbike tgjitha...??????
ene un se thash gagaga se pede gagagahahahahahMë mir lezb??? se, lëre spo e them??????
Me ca produkte vetem..jo me tgjitha...mishin e kam lene...bulmetin e vazhdoj ?? ?gahahahahahahahahahahah lot I ke te virgjer gahahahahahha
????? Do ikur fare qe ktej...se po na bejn dhe pjese komuniteti tani ?????Më mir lezb??? se, lëre spo e them??????
I urtë je?nuk të thash gjë??Asnjehere...????
??
Se di per tjert po une snuk..jam i urte...??
Më mirë ????????? Do ikur fare qe ktej...se po na bejn dhe pjese komuniteti tani ?????
S'ka me Purple tani kemi me shum Blue@centos … hiqe ate ngjyren purple se na qorron syte .. ? c’fare je fiksuar kaq keq pas k’saj ngjyres mo edhe ti ? ?
S'ka me Purple tani kemi me shum Blue
Shum mirë ësht?S'ka me Purple tani kemi me shum Blue
Pas 15 MinMua Me del mo tek fotua e fundit .. ai shiriti purple ne top .?
The rest it looks good so far por prova reale shikohet kur te jete ne funksion eeee .??