• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sonte ne Ora 20:00 Forumi vjen me Dizajn te ri:

O zemer ti,,te gjithve na duket e cuditshme por do mesohemi shume shpejt,,dhe do na duket demode ajo e para ?? mos te behemi kaq grindaveca them un ? hajde thuaj nje urime
Mendimi yt dhe e vlersoj apsolitisht.
Nuk ka diçka tê çuditshme tek e vërteta,por çdo njeri di si të veproj, nji urim ma shumë apo ma pak nuk po ban ndryshimin..
Unë i uroj jo vetm @centos poor çdo kujt t'ken sa ma shumë suksese dhe arritje atje jasht nga ktu..
Më fal por nuk i them dot urime për ktê, kur nuk më plq se them dot, urime centos se sh bukur e ka ba, dhe me mend e mija tê them , nk mê plq.
Ashtu si nuk i them kujt zmr, shpirt, dritê , apo dëegoj puthje, përqafime kur nuk i ndjej ..
Ama nqs i them kto unê vërtet i mendoj dhe i ndjej, me pak fjal nk mê plq me ba sikur..?
Edhe sa i përket shkrimt unë preferoj atê që citova ma sipër. Shiko sa estik kaa.
Ja ktë e ke kudo,por shije dhe prefernca tê ndryshme.

Attachments

• 20211031_211819.jpg
    20211031_211819.jpg
    2.5 MB · Shikuar: 7
Back
Lartë