Ha ha ha
“Medet”
Sa i idhet je ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ha ha ha
“Medet”
Qiao pra si ShkodrantQiao qiao si shkodront
Ke fillu shet shalqi????Më votoniView attachment 121854
Më votoniView attachment 121854
te sfidojKisha bo ne mend me te votu por pas refuzimit te hapur ke ciftet kam me bo fushate kunder. ?Më votoniView attachment 121854
Jalla, paske qene e fshehte ti. ?View attachment 121855te sfidoj
Me pjepra??View attachment 121855te sfidoj
I ka ikur elektorati mik??@ABC qe kur hoqe dore nga ludo smer me asnje vote mik.
Ja ka mbledh @RedAngel meduket mikI ka ikur elektorati mik??
Ti je dhe mbetesh femra me unike per tu admiruar ne cdo detaj. Ska te bej me cfare shprehe me larte por padiskutim per karakterin tende te plotesuar dhe per finesen e asaj qe askush por askush pavarsisht cdo perpjekje te bere nuk arrin dot te te konkuroj madje as te te afrohet?? vazhdoj te kem te njejti mendim dhe jam e bindur per aq sa do jem ne virtualitet do besoj se mbi ty nuk ka pasi ajo qe ti je nuk formohet gjate rruges por lind e tille.Gabimet teknike vazhdojnë sepse lejohen multiple voting. Për provë dhash katër vota ?
@Klodii
@Dea
@Mignonne
@Jupiter666
Arsyeja është mënyra se si kontribuojnë, duke të rrëmbyer me ngrohtësi e xhentilesë, e duke të ofruar njohuri mbi thesarin popullor.
@ABC qe kur hoqe dore nga ludo smer me asnje vote mik.
As une ?Nga inati sdo votoj hic ?
@Dëbora te them sinqerisht sma kishte marre mendja qe do kishe votu per mu, por besoj ne vertetesine tane, qartesine, pastertine dhe ciltersine me te cilen shfaqesh e drejte, po ashtu ne mendjen teme perfaqeson shembelltyren e femres te mire pozitive.Gabimet teknike vazhdojnë sepse lejohen multiple voting. Për provë dhash katër vota ?
@Klodii
@Dea
@Mignonne
@Jupiter666
Arsyeja është mënyra se si kontribuojnë, duke të rrëmbyer me ngrohtësi e xhentilesë, e duke të ofruar njohuri mbi thesarin popullor.