• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Femrat kunder Meshkujve dhe anasjelltas!

Nese gjen nje mashkull qe lexon gjera te tilla, martoje se e ke fiks per ta komanduar tere jeten. :p
Hahahah une kam kry pune per martese.i mesoj permendsh e ja them jetes teme ne vesh amel e amel keto fjale.po lexoni ju beqart se do ju duhen ???

Hahahah une kam kry pune per martese.i mesoj permendsh e ja them jetes teme ne vesh amel e amel keto fjale.po lexoni ju beqart se do ju duhen ???

C'beqar aman, kam fillu te gjuj goca me cunin :p

Omg!!!!!!!!
Kjo teme do fshihet!!!!!!:

Ai: Ok do ti derdh une plehrat aman vetem mbylle.

Ajo:Nuk dua ti derdhesh plehrat. Dua te duash ti hedhesh ti plehrat!

OMG!!!

Dy nacu dru fare: ;)
- O plak me thuaj diçka qe fillon me t.
- Shishja.
- E ku eshte t-ja ktu??? :O
- Tek tapa!!! ??

Qen i zi ,qen i bardhe...Prap qen ngelet!;)

Back
Lartë