Po ku te bien ne mend kta emra mo pz hahahhahaCa ke o fevzi ??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ku te bien ne mend kta emra mo pz hahahhahaCa ke o fevzi ??????
Un jam ardi pranej thash ?Po ku te bien ne mend kta emra mo pz hahahhaha
Lexoji dhe njehere kush tka thene po rri 24 h zgjuar shoku...kam pas respekt per ty...se di pse more keshtu per skoti.... Lexoj dhe njehere nga fillimi se mduket se ishte Llaqi ai qe te tha rri 24 ore. Vaksinen e nxora pasi me the sumce...sa per AR duhet tjesh me i kujdeseshem se smund tu thiash njerzve ca tvjen nga goja se jemi nforum...se e paske mbush plot ktu me lloje lloje komentesh..Fillo lexo komentet njehere radhe dhe do e kuptosh vet qe e ke dhi me personin e gabuar...njese skam sh pritshmeri se forum eshteSe une shyqyr qe gjeta kohen me hy ai mtha je bo si roje a thu u prisha ntem un????
Nuk lexoj gjate sepse perderisa skam hilw jo me ty po me asnjiLexoji dhe njehere kush tka thene po rri 24 h zgjuar shoku...kam pas respekt per ty...se di pse more keshtu per skoti.... Lexoj dhe njehere nga fillimi se mduket se ishte Llaqi ai qe te tha rri 24 ore. Vaksinen e nxora pasi me the sumce...sa per AR duhet tjesh me i kujdeseshem se smund tu thiash njerzve ca tvjen nga goja se jemi nforum...se e paske mbush plot ktu me lloje lloje komentesh..Fillo lexo komentet njehere radhe dhe do e kuptosh vet qe e ke dhi me personin e gabuar...njese skam sh pritshmeri se forum eshte
Amon tputh icikNuk lexoj gjate sepse perderisa skam hilw jo me ty po me asnji
Ku e pe pra qe te thash rri ti 24 ore ktu? Ste kam permendur hicNuk lexoj gjate sepse perderisa skam hilw jo me ty po me asnji
Ça dmth ?Po qeka ar deti pra ????
????Se une shyqyr qe gjeta kohen me hy ai mtha je bo si roje a thu u prisha ntem un????
@Ai_Tipi besoj se kjo do tndihmoj te kuptosh qe e ke dhi kot..nejse...besoj sja vlen te zgjatet me...pse e qite llapen ti mer ... apo ngaqe ti rri 24 or nn stop![]()
Prz skom dhi asgjo skisha gjo me tkeq ???@Ai_Tipi besoj se kjo do tndihmoj te kuptosh qe e ke dhi kot..nejse...besoj sja vlen te zgjatet me...
Je ? sje ?mu mdissi ai ?Prz skom dhi asgjo skisha gjo me tkeq ???
Ai ty do me te perpelit ?Je ? sje ?mu mdissi ai ?
Ne jemi cuna ( un ma harom se ti e llaqi ) me humor , e kemi zemren si kristal e sja kemi me tkeq askujt .@Plusbellelavie thuji pak qe ne jemi rrit me barut sbojm llafe kot pa lidhje pa pas interes leku ???
Ncuq e di ai nuk luhet me piperin ??Ai ty do me te perpelit ?
Tluj po desh vesh me qen budallaqe tja lesh ???????? po problemi osht se ska qen poseidoni po i tjeter po une se maj men prz se kam hallin a do ma lej @Caramele a jo ?? prz si bo kjo lale a thu do vuj ???Ne jemi cuna me humor , e kemi zemren si kristal e sja kemi me tkeq askujt .
kaq di me thon un .???
Ncuq e di ai nuk luhet me piperin ??