• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mërgimtarët....Malli dhe mburrja !

Inna^

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Nuk mjaftojnë fjalët të përshkruhet malli i mërgimtarve për atdheun.
- Respekt për gjith ato mërgimtar që edhe pse jeta i largoi nga vendlindja por ëndrat e tyre për vendlindjen nuk u shuan kurr !
-Ato që na bëjn krenar kudo që jan.
-Ato që na mungojnë cdo ditë.
-Ato që u nisën me shpresën se një ditë do kthehen por me kalimin e viteve realiteti jetsor bëri që dritarja mundsisë së kthimit të t'kurret.

Por jan dhe pjesa tjetër mërgimtarve:

-Ato që vin e shesin mend !
-Ato që na tregojn se atje ka Ligj (nërkoh parkon makinën në trotuar se nuk ka thy eurot ?)
-Ato që vijnë na tregojn se sa mbrapa jemi NE .
-Ato.....

Nëse NE tregojm respekt dhe mall për JU...
Atëher keni pak respekt dhe ju për ne që zgjodhëm të mbijetojm në prapambeturin e vendlindjes tonë dhe mendojm se "Guri rënd peshon vet vet"!

Personalish kam mbi 70 % familje mërgimtar.Nga dy llojet e përshkruara besoj gjith kemi...tjetër gjë që keni kompleks realitetin ?

Eshte per te ardh keq.
Jetojme ne nje kohe qe informacionin e marrim me nje te shtypur te butonit.

Me teper se injoranca do te thoja, pangopshmeria, te qenurit njeri dhe edukimi brezave kto e len nje popull mbrapa.

Si tu thuash Shqiptareve si behet dicka dhe do te thone te gjithe, e dime.

Ka shum negatitivitet rreth e rrotull, mjafton qe te trokasesh ne nje zyre, dhe hunda perpjete e nje zyrtari/e me bisht perpjete nuk te percjell miresi, por duhet ti lepihesh kti sistemi, sistemi te kalbur ne themel dhe qe i trasheguar nder vite pelqehet nga shumica.

Eshte per te ardh keq.

Me teper se injoranca do te thoja, pangopshmeria, te qenurit njeri dhe edukimi brezave kto e len nje popull mbrapa.

Ka shum negatitivitet rreth e rrotull, mjafton qe te trokasesh ne nje zyre, dhe hunda perpjete e nje zyrtari/e me bisht perpjete nuk te percjell miresi, por duhet ti lepihesh kti sistemi, sistemi te kalbur ne themel dhe qe i trasheguar nder vite pelqehet nga shumica.
Injoranca ne perqafim me korupsion o kjo qe ceke ne shkrim?

E cte keqe ka nese te tregon se atje ku jetojne njerezit sillen si njerez e qe ligji eshte i barabarte per kedo? Ata qe jetojne ketu nuk shesin mende e? Ne shqipot mbarjome me shit mend e jetojme per boten. Dalim per dreke a darke diku, hapim instagramin e mbushim facebookun me foto me mish, me karkaleca, me krudo etc. Lol

Ne shqipetaret jena per çudi me shum na intereson shpia e huk se se e jona kur shpien ton e kina lëmsh çeki mendimi jote eshte keshtu per mua

Eshte per te ardh keq.

E vërtetë! Por un linda dhe vendosa t jetoj në këtë vend dhe kto dukuri sigurish që i ndjejm nga afër por ësht kulmi kur dikush më drejtohet për padrejtsit injorancën dhe gjith t metat e vendit tim që nuk janë në dorën time !
Un thjesht zgjodha të jetoj në kët vend.

Ne shqipetaret jena per çudi me shum na intereson shpia e huk se se e jona kur shpien ton e kina lëmsh çeki mendimi jote eshte keshtu per mua
Kam përshtypje se ke lexu veç pjesën e fundit të temës!

Kam përshtypje se ke lexu veç pjesën e fundit të temës!
Krejt e kam lexu veç e pata per njerzit si jan ne vendlindje miren me kto pun se edhe vet kam jetuar atje ne gurbet jam qe 8 vjet edhe e di se si eshte atje e si eshte ketu por ne pergjithsi njerzit si jetojn atje miren me keto pun

E nisa temën si përkushtim ndaj mërgimtarve sepse nuk pash një temë të tillë edhe pse ka mjaftueshëm këtu.Nuk ishte me tendencë ofendimi thjesht e thënë nga këndvështrimi im.
Si shpeshherë mundoeni t nxjerni anën më të keqe dhe ta ktheni debatin ashtu si juve ju pershtatet.!!!

Back
Lartë