Po shume i drejte korigjimi jot ?Një korigjim i vogël arroja=harroja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po shume i drejte korigjimi jot ?Një korigjim i vogël arroja=harroja ?
Po plak une moj derbardhe nuk shoh me nga ? ????Shum gabime bën klodi kur shkruan ?
Po plak une moj derbardhe nuk shoh me nga ? ????
Me behet qejfi ne radhe te par qe me lexon dhe nuk merzitem kurr qe dikush me korigjon dhe aq me shume me personat qe i kam per ❤???Fakti që jeton jashtë mbase..
Uroj tmos mërzitet askush kur ua vëmë në pah gabimet drejtëshkrimore..
Kam pa tek te gjithë por nuk kam ndërhyrë?![]()
Nuk me shkojne mo dukem i shpifur ????Vej syze ??
Vëri dhe të shofim njiher ?të shkojnë apo jo ?Nuk me shkojne mo dukem i shpifur ????
si nuk ka shume njerez si ky aman pz ku dreqin jan fut?????Me behet qejfi ne radhe te par qe me lexon dhe nuk merzitem kurr qe dikush me korigjon dhe aq me shume me personat qe i kam per ❤???
Nje korigjim te vogel dhembe jo llembe dhe llap jo dhap?????Kaç ta bësh llëmbin, nuk do të puth me dhapë?
ketu dole huq ahahahh e beri per shaka ajo kete???Nje korigjim te vogel dhembe jo llembe ?
HahahahahNje korigjim te vogel dhembe jo llembe ?
Hakmarrës!Nje korigjim te vogel dhembe jo llembe dhe **** jo dhap?????
Do ti shkul llëmbët??Hahahahah
Ashtu të lumtë
Mirë ja bëre ?
Aman vetëm llëmbët jo se mezi i kamDo ti shkul llëmbët??
E di mo se e kam lexuar shume here po ja kujtova qe dhe une e lexoje dhe me pelqen ta lexoj se eshte ?ketu dole huq ahahahh e beri per shaka ajo kete???
Ehe?O çom a je gjallë
Ne jemi njerëz të butë që dim si tja japim drejtimin njerzve që na lëndojnë ??Do ja kisha prer mishin me thik dhe do ja lyja me kripe?