Në fillim kshu themi të gjithë,po kur jeton pastaj fillon me tu zbeh dëshira ?Po vec ate dite mos ti kem?
Se kshu me jetu me to Po?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Në fillim kshu themi të gjithë,po kur jeton pastaj fillon me tu zbeh dëshira ?Po vec ate dite mos ti kem?
Se kshu me jetu me to Po?
Nah I don’t think so???Në fillim kshu themi të gjithë,po kur jeton pastaj fillon me tu zbeh dëshira ?
Po mua do me ftosh?Të mos më shajnë dasmën?
Me ty e kam mbyllur?Po mua do me ftosh?
Si do thote kur te nxjerre radhen e kercimit, "radhen e kane shoket e nuses"?!??Po mua do me ftosh?
Do më ftojë mua ?Po mua do me ftosh?
I fundit ne liste e ?Me ty e kam mbyllur?
Ti do jesh kengetarja??Do më ftojë mua ?
Do që të lë nam në mes të dasmës??Ti do jesh kengetarja??
Lol mere e mua si dixhej i marim ca leke ksaj ? se krize ti mer 60% une 40Do që të lë nam në mes të dasmës??
Pse je divorcu ti gono?Per cilen martese paren apo te dyten? Pyes per nji shoke ??
Hahaha...pse se shkruajte me capitale dhe bold ??????...po bera shaka ore po ne spo na mer e para...imagjino pastaj tna lej e para tna mari e dyta ??Pse je divorcu ti gono?
Po po he ca jini ju mafje ?Hahaha...pse se shkruajte me capitale dhe bold ??????...po bera shaka ore po ne spo na mer e para...imagjino pastaj tna lej e para tna mari e dyta ??