• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Në një shtëpi me...

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
@Fiore sa herë dua të qesh, I lexoj perlat e pakos, një nga ato ishte :
@Imp4ct: Sa here hap forumin shoh 10 notifications e 8 jane te tipit " @Vajza zhvendosi filan koment ke tema chit chat". Aq shume notifications me zhvendosje kam marre nga kjo keto dite sa kur me thane sot ke lavazhi ec levize makinen se u la, i thashe lavazhierit ja se vjen e zhvendos @Vajza.

@Fiore sa herë dua të qesh, I lexoj perlat e pakos, një nga ato ishte :
@Imp4ct: Sa here hap forumin shoh 10 notifications e 8 jane te tipit " @Vajza zhvendosi filan koment ke tema chit chat". Aq shume notifications me zhvendosje kam marre nga kjo keto dite sa kur me thane sot ke lavazhi ec levize makinen se u la, i thashe lavazhierit ja se vjen e zhvendos @Vajza.
Sa mban mend dhe ti. ?
Une e kam thene kete? ?

.

Nuk rrihet ne shpi kto dit ?‍♀️ o ne mal o ne plazh .??‍♀️?‍♂️
Si thua ti @BigBrother ?
Jetohet me @Gjyshi n ..
Apo eshte Gjysh modern ?qe shetit e nuk tregon perralla ? ??
Jo jo dilni mos rrini shpi se gjyshi o akoma me mentalitetin qe nusja duhet ti laj ene tja puthi durt vjerrit sa her mas buke.
Dilni rinia knoquni .
Vec amanet @Ai_Tipi se ka shum vap ?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë