Me vjen inat przSka gja bre burr, un sdu te jem miss forumi, do marr pjes te miss shqipria ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me vjen inat przSka gja bre burr, un sdu te jem miss forumi, do marr pjes te miss shqipria ?
Mu sme futen hic ne votime kan ngel vejushat e forumit p votu se sme tradhtojn se hedhin voten kotHi!
Edhe une i dyti dola.
Flasim? ?
Ke naj hall ti se po fletO loku pse je vec me hap debat re qyp
Po reKe naj hall ti se po flet
Jo do ti lidh se me ti zgjidh sdiPo re
Do mi zgjidhesh?
Mos kini merak, e kam then edhe me siper nuk u ve rendesi ktyre gjeraveOj @Claa -je a je ne rregull me votimet ti? ❤
Hallet a do mi zgjidhesh nese kam?Jo do ti lidh se me ti zgjidh sdi
Qe nuk i ve rendesi e kuptova,por a jemi ne rregull me transparencen,se ai mendon se kemi bo hileMos kini merak, e kam then edhe me siper nuk u ve rendesi ktyre gjerave
Loku mka xhan prandaj ben kshu
Do ti lidh pra te thash se me ti zgjidh sdiHallet a do mi zgjidhesh nese kam?
Si lidhen hallet VDo ti lidh pra te thash se me ti zgjidh sdi
Edhe po ta keni bere nuk e kam problem, por nuk besoj qe as rrelse i jep kaq rendesi ktyre gjerave qe te vjedhi vota ?Qe nuk i ve rendesi e kuptova,por a jemi ne rregull me transparencen,se ai mendon se kemi bo hile
Do ti lidh pra te thash se me ti zgjidh sdi
Jam ne monako prz per 3 dit jam ne shqiperi edhe vij te mar un e ku te duash ikim pijm naj birr pastajDo vish pime naj birre a jo ?
A jam missi un? ?@Claa o yll!!
Je je te hoksha tulinA jam missi un? ?