• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Tema te lire:

Hajgare bej po me rej serio ne biseda jo haram o.

Mfalni se hina pak pa ren

Ka sa e keni thesin e specav ?>

Për ça te flas?
Ça temash?
Ku i pari ofendon të dytin e i treti të parin?
Janë ndarë grupe grupe dhe ofendojnë atë më të " dobëtin"? Që është i ndarë nga tufa dhe e shpallin armik të popullit?
Kur vijnë të " rinjë" të maskuar apo kur vijnë fringo dhe skanë haberin e debatit por bëjnë chit chat kudo..
Për ça teme të lirë? Ku bullizojnë? Nxjerrin vrer e me gërma, marrëdhënie fake, paragjykojnë, dinë më shumë për ty se sa vetja jote.
Po kur bëjnë e si të pafajshëm? Ku për çdo problem që hasin ta rrasin.
Të zë frika të kthesh sytë nga puna që ke në dorë se ka " plasur". Njëri më thotë ma rrufsh e tjetri ma hënksh..
Vërtet janë 50 e kusur online anëtarë por mungon cilësia e debatit
I vërtiten të njëjtës temë më puç ta puç!
Ehh?‍♀️

Për ça te flas?
Ça temash?
Janë ndarë grupe grupe dhe ofendojnë atë më të " dobëtin"? Që është i ndarë nga tufa dhe e shpallin armik të popullit?
Kur vijnë të " rinjë" të maskuar apo kur vijnë fringo dhe skanë haberin e debatit por bëjnë chit chat kudo..
Për ça teme të lirë? Ku bullizojnë? Nxjerrin vrer e me gërma, marrëdhënie fake, paragjykojnë, dinë më shumë për ty se sa vetja jote.
Të zë frika të kthesh sytë nga puna që ke në dorë se ka " plasur". Njëri më thotë ma rrufsh e tjetri ma hënksh..
Ehh?‍♀️
Kush tka merzit ?

Për ça te flas?
Ça temash?
Ehh?‍♀️
Kot sthem une je shum per tu vlersu ke shum te drejt....cdo germ e jotja qe ke shkruar bravo moj vajz lum familja per karakterin edhe inteligjencen qe ke kurr mos ndrysho armiku me i keq i vetes esht vetja jon
??

Last edited:
Back
Lartë