176 cm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
176 cm ?
Marshalla ??176 jam un e shkreta
P0 176 pa taka 60 kg176 cm ?
Flm shpirtiMarshalla ??
Je e share po genjeve.Pp 176 pa taka 60 kg
Dhe gjete temen time ti ??dhe nje qe bera un... per pak do vin dhe "njerez te humbur" ??He tani se tema pyet pergh se di ku eshte
Me shaj me rob shpie po te pata rrejt prz aq jam skm pse rrej .Je e share po genjeve.
Te kerkoj falje per cdo gje negative qe mund te te kem thene, kam rrespekt te vecant per femrat mbi 175cm.
sa pergjigje e bukur po mullari kush eshte???Dashuria thes me bar qe han me shume ai/ ajo qe eshte gomar hahahhahaahha
Mir s ekm nje pytj e per tt po tecoj te tema tjDhe gjete temen time ti ??dhe nje qe bera un... per pak do vin dhe "njerez te humbur" ??
@centos kur t vish mos harr ? me i pre takat nusesMe shaj me rob shpie po te pata rrejt prz aq jam skm pse rrej .
Mir
??mos me tremb shume ??tregohu cik e but sa te pergatis thonjet ??Mir s ekm nje pytj e per tt po tecoj te tema tj
Spara vesh taka ?@centos kur t vish mos harr ? me i pre takat nuses
I vetmi me vlere shummmmm qe ja vlen ta lexosh???????Çfarë ēshtë dashuri
Për herë të parë kur e kam dëgjuar këtë fjalë, kam qenë vajzë e vogël. Ishte im atë i cili teksa më puthi më tha: "Të dua!" Me vete mendova se dashuria qenka dhembshuri, siguri dhe përqafim i ngrohtë. Me Pas u rrita krijova familjen time dhe shpesh here degjoja TIM shoq t me thonte Te Dua Mendova se dashuria qenka besnikëri, sinqeritet dhe kontribut. Kjo është dashuria, sekretet e të cilës i zbulojmë sa më shumë vite që kalojnë. Ajo fillon e vogël dhe rritet me vite, dalëngadalë...
nuk je,Spara vesh taka ?
Pse gruja kujt jam une kshu ?
Sa lek te ka pagujt qe thush kshu ?nuk je,
por do behesh!
Shprehje e vjedhur hanahabababsa pergjigje e bukur po mullari kush eshte???
hahahahahhah????? mos vidh gjeraa meeee se do te mbyss hajdutttShprehje e vjedhur hanahababab
Me fal gru se bej me hahahahahahahahhah????? mos vidh gjeraa meeee se do te mbyss hajduttt