I dojn kongolez nga gjona tjera spysin mo pee ngjyr pepso ???
Hajt se do i dukesh nga njones si braziljon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I dojn kongolez nga gjona tjera spysin mo pee ngjyr pepso ???
Hajt se do i dukesh nga njones si braziljon
Kur mashkulli dhe femra kan mentalitet te njejt e ecin ne nje drejtim nk ka nevoje per te permirsuar asgje ? dhe skan shkembime negative ??Ne fakt personalisht jam goxha modeste ? ne pergjithesi dhe shume e hapur /lire kur vjen puna ne k’to raste ne lidhje me dashurine sepse shumicen e rasteve me sa kemi pare arrin qe vertete del edhe nga vetvetja ne emer dhe per te hir te saj ... so ne k’te pike une jam po po dhe jo jo dhe jam me idene qe secila pale strictly te respektoje edhe rregullat ne lidhje... perndryshe nuk lodhem fare dhe ne rastin kur te dyja palet punojne bashke dhe i respektojne k’to limite je edhe e qarte dhe me e lire /hapur ne k’te marredhenie dhe nese dicka ndryshon atehere edhe pritej dhe po te njentin mentalitet pak a shume kam edhe ne lidhje me shoqerine .... por qe kur vjen puna tek familja dhe ne familje k’to raste jane dhe ngelen edhe edhe me te veshtirat per mua .... dhe vertete qe k’tu realisht na godet edhe zhgenjimi dhe jane gjera dhe raste qe ne nje fare forme te ndjekin edhe tere kohes nga pas .
Dhe personalisht k’saj i ruhem edhe me shume dhe bej edhe kujdesin me te madh ( sepse nga k’to edhe nuk e presim kaq hapur ) sic ne rastet e tjera pshm.
Kur mashkulli dhe femra kan mentalitet te njejt e ecin ne nje drejtim nk ka nevoje per te permirsuar asgje ? dhe skan shkembime negative ??
Ndryshojne momentet jo njerzit ?...diferencen e shkurton vetem Furgoni hahahaE vertete kjo por njerezit edhe ndryshojne /gabojne nuk eshte e thene .... dhe ky fakt eshte edhe thelbi qe duhet qe ta pranosh hapur dhe Ben edhe diferencen se sa prane dhe sa larg ne te njenten kohe jemi realisht me dike ne raste te tilla .?
Nese do ma pranoje nje keshille: Uli pritshmerite te njerzit e rrethit te ngushte.Pothuajse te ngjashme por qe eci me mendje te hapur ne pergjithesi kur vjen puna qe gjerat nuk me perkasin vetem mua dhe nuk jane vetem ne doren time ... dhe besoj qe kjo eshte Edhe arma e forte ne k’te rast per te mos demtuar dhe lenduar rende edhe veten tende ..... mund te zhgenjehemi nga njerez qe I konsiderojme rreth te ngushte por qe edhe i pret dhe i parapret ne nje fare menyre .
Çfare te kerkosh ose te japesh do marresh ?
Ti je flori pranej ste ka puq perenia me horra ?Çfare te kerkosh ose te japesh do marresh ?![]()