Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hi!Un jam injorante në këtë fushë...Po pres komentet e tjera të mësoj ndonjë gjë?
Mendoj se esht thjesht ceshtje autostime.View attachment 94340
Le te themi qe te gjithe jemi eksperte per te flirtuar ...disa me fjale disa me ane te shikimit e disa te tjere me gjeste.ç...Por a mundet dikush ketu te na e shpjegoje se cfare eshte ne te vertet te flirtosh dhe se cfare ndryshimi ka nga romanticiteti
Ja t'ju degjoj
Mir bën se luftojnë parazitët e zorrëve?Hi!
Une i ha shume farat e lulediellit.
Më duket se iku pa i hëngërMir bën se luftojnë parazitët e zorrëve?
Hë se vjen prapMë duket se iku pa i hëngër
???Me fjalë e qaj
Me shikime se përballoj se përplasen e bien në tokë.?
qyqjaa ketu qenke moree prittt une te kerkoja ne qiell thahse se nuk je me ncncnHi!
Une i ha shume farat e lulediellit.
Dukesh bukur mendushemSe ishte nje antar i ri @Hex
Thashe ta lexoja ketu
ec patate ec ????????Në romantikë je i/e përkushtuar vetëm partnerit/es. Ndërsa flirton me gjithë botën po deshe ?
Është një nevojë e pa djallëzuar, brenda kufijve. Por duhen dy lojtarë të ‘pjekur’ që akti të jetë ‘kënaqësi’.
Personalisht nuk flirtoj - rrëzoj ?? sipas horoskopit pra ??
E zier, e pjekur apo e qëruar ??????ec patate ec ????????
e pjekurrrr e qeruarrrr offf sa shkonnnn me pak kripp???????????E zier, e pjekur apo e qëruar ??????
??????
Akoma me patate ti?E zier, e pjekur apo e qëruar ??????
??????
Dhe të lëpish gishtat pas çdo kafshimi ?e pjekurrrr e qeruarrrr offf sa shkonnnn me pak kripp???????????
Fajet i ka @STONE_HEAD ? se ashtu më don ajo ?Akoma me patate ti?