• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Budallallëk në kohën e shkollës.

eh maj men si sot :( nklase 4 ishte koha rei misterios ateher 619 ene lushim me shokun e bankes i lidha komet ke karrikja e kisha kap per fyti e i thosha john cenaa qesh tu e myt :( vdiq para i viti ?❤️

Ishim ne klasen e gjashte, nje dite vendosem ne me te ",fortit" e klases te iknim ne kala te linim mesimin.
E lam, ikem kaluam bukur por ndodhen edhe gjera te pahijshme atje?mes disave! Nejse u kthyem me gjasme sdinte askush asgje.
Te nesermen ne shkoll per po na prisinin, ishin marr vesh te gjitha?
Drejtori qe na priti te dera e na futi nganje shpull te gjithve, syt xixa ?akoma e mbaj mend.
Per nje muaj na shihnin te gjith me sy te keq..?

Mendoj se historia e vertete per tu treguar eshte ajo pjesa e pahijshme ??

Kur kam qene nje gjimnaz kisha nje goce bjonde me lesh te gjata para dhe une si i poshter qe kam qene rrija rrija e tak i kapja nje qime nga floku e ia kpusja ?..
Rri thoshte ajo se me dhembe une prap avazin..
Veç nje dite te bukur kur shikoj ate librin e gjuheletersie duke ardhur drejt kokes time mire qe u ruajta momentin e fundit ?..
Perjashtim 1 javor ajo e shkreta dhe takim me prinder..
Kur e mendoj sa gjyna

Kur kam qen klas 7
?jam zen me nje shokun e bankes
Per i shkret topi
Un ta jap sta jap e ai po ashtu
Vje puna un ja fus vrap ai mas meje un bie ngrope ai siper ??
E un qe vdekaaaa ne at moment
Po sisht vec i hall ?spo u conte ai?‍♀️

Kur kam qen klas 7
?jam zen me nje shokun e bankes
Per i shkret topi
Un ta jap sta jap e ai po ashtu
Vje puna un ja fus vrap ai mas meje un bie ngrope ai siper ??
E un qe vdekaaaa ne at moment
Po sisht vec i hall ?spo u conte ai?‍♀️
Ka rene ne vend te bute me duket ?

Ne fakultet flirtova me pedagogen.
Ishte vajze e re dhe sapo kishte filluar. Provimin e mora 10. Sot jemi miq te mire ?

Ne fakultet flirtova me pedagogen.
Ishte vajze e re dhe sapo kishte filluar. Provimin e mora 10. Sot jemi miq te mire ?
Të ishe pedagog ti i kishe shtri ntokë gjitha. Na ka pa zoti.që sje bo??

Back
Lartë