Mir ,mu sme duket interesante ?Pse budallik?
Teza eshte interesante, tjeter gje se si i perdor fjalet per ta pershkruar.
Duhet te jesh mjeshter i penes per te perzgjedh fjalet e duhura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mir ,mu sme duket interesante ?Pse budallik?
Teza eshte interesante, tjeter gje se si i perdor fjalet per ta pershkruar.
Duhet te jesh mjeshter i penes per te perzgjedh fjalet e duhura.
Po ti mos gjë besimtare,se kam qenë vetë i tillë ,dhe e njoh psikologjinë e tyre. Me siguri do jesh nga ata që puthnin flamurin e Izraelit ,tek Instituti "Jeta e Re". Kurse unë atij flamuri i bëra diçka tjetër ,prandaj me përjashtuan nga kisha.Ti qenke pervers pra jo un?
Shkrimet tua jan 0 prandaj ste ndihmon njeri ti botosh.
Ata që e lexuan,dhe më dhanë cmimin,nuk ishin budallenj. Nejse,secili si ta mendoj.Mir ,mu sme duket interesante ?
Ty tpaska hy ne qejf djalli.Po ti mos gjë besimtare,se kam qenë vetë i tillë ,dhe e njoh psikologjinë e tyre. Me siguri do jesh nga ata që puthnin flamurin e Izraelit ,tek Instituti "Jeta e Re". Kurse unë atij flamuri i bëra diçka tjetër ,prandaj me përjashtuan nga kisha.
pikaaa jo po jan meshkujj pikaaaaFemrat qenkan perfekte?....mua më duken më shumë di "prefekte",se atë rol dun me lujt.
Kujt i thu budall ti mi....shife,mos e tepro ,se ndryshe të transformoj në magjistare në përrallat e mija.Kureshtje me budallik??
Po,sepse e shihja gjithmonë si një viktimë të Zotit.Ty tpaska hy ne qejf djalli.
?![]()
Ouuuu,care ju duket vetja juve mi?pikaaa jo po jan meshkujj pikaaaa
Ok.Po,sepse e shihja gjithmonë si një viktimë të Zotit.
Ja,shife se ku pikon çatia ime....Ndizte zjarrin me dore ?
Mos mendo per Adamin, shif ku te pikon çatia jote o Harrakat.?
Efharisto...Ok.
Tu prift e mara.
E pra,kur ti ishe ende një varg,Harrakati thurrte poezi.?un skam pas lind para 20 viteve bre
Harrakati shkruan çfarë të dojë ,dhe nuk e can shumë kokën....MOS LUAJ ME FJALEN E ZOTIT OKKKKKKKKKKKKKK
Ik te @Juno se po te pret ✌Ku u nisëm ,dhe ku bitisëm. Çfarë do bëjmë me përrallat,a do t'i botojmë si forum apo jo? Kaq du me dijt unë.
Brezi i ri e ka qejf letërsinë cilësore. Do kisha vërtetë dëshirë ta botoj librin me ndonjë të brezit të ri.Ik te @Juno se po te pret ✌
Mu kujtua një shprehjeTy tpaska hy ne qejf djalli.
?![]()
E vertet po jo ne rastin e poetit ?Mu kujtua një shprehje
"Edhe engjëlli edhe djalli gjendën brënda tek i gjalli"
Unë e besoj atë shprehjen ?E vertet po jo ne rastin e poetit ?
Që unë jam I cik shejtan,mos e diskuto. Për mua Djalli është një figurë më interesante se Zoti. Djalli përfaqëson opozitën,demokracinë, e cila nuk ekzistonte përpara se Djalli të krijohej. Djalli është profeti i fjalës së lire,aktivisti i të drejtave të njeriut,që lufton kundër diktaturës së Zotit.E vertet po jo ne rastin e poetit ?